|

OPENtot 18:00
OPENtot 18:00

De Wasstraat De Meern wast voor de voedselbank

December is een feestmaand en zo was dit ook het geval in De Wasstraat De Meern. De hele maand december kwam je tijdens de wasbeurt van je auto in een werkelijke Kerst Experience terecht. Alle kinderen kregen een kerstmuts, je verdwaalde bijna tussen de kerstbomen, werd verblind door de kerstlampen en overspoeld met bekende kerstliedjes.

Wassen voor de voedselbank
Maar kerst draait om geven en daarom stond in de maand december het wassen van de auto’s in het teken van De Voedselbank Leidsche Rijn. In totaal is er een mooi bedrag van €2.000 gedoneerd. “We willen de medemens, zeker gezien afgelopen coronajaar, op deze manier een hart onder de riem steken en ook mensen die het minder breed hebben mooie dagen bezorgen. Hopelijk kunnen wij met deze cheque hier een handje aan bijdragen”. Aldus Hans Buys, eigenaar van De Wasstraat De Meern.

Dit is niet de eerste keer dat De Wasstraat De Meern het goede doel steunt. In 2019 werd er per wasbeurt aan War Child gedoneerd, wat een mooie donatie van bijna €6.000 opleverde.

Stofzuigplein

Na het auto wassen kunt u gratis uw auto van binnen stofzuigen. op ons overdekte stofzuigernplein kunt u ook gratis uw banden oppompen en een luchtspuit gebruiken om het stof of viezigheid op de moeilijkste kanten weg te halen in de binnenkant van uw auto.

Heeft u advies of hulp nodig, vraag het aan één van onze medewerkers