|

OPENtot 18:00
OPENtot 18:00

Internationale Autowasdag

Internationale Autowasdag

Het is weer tijd voor de jaarlijkse BOVAG Nationale Autowasdag. Op zaterdag 1 juli wassen wij bij De Wasstraat De Meern voor het goede doel, namelijk Stichting Ambulance Wens. Op deze dag doneren wij voor elke gewassen auto € 1,-. Sla op de laatste zaterdag voordat het vakantieseizoen start twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én u doet iets goeds voor zieke kinderen. 

Stichting Ambulance Wens

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden. Een groep van maar liefst 270 medisch geschoolde vrijwilligers vervullen dagelijks kosteloos de laatste wensen.

Stofzuigplein

Na het auto wassen kunt u gratis uw auto van binnen stofzuigen. op ons overdekte stofzuigernplein kunt u ook gratis uw banden oppompen en een luchtspuit gebruiken om het stof of viezigheid op de moeilijkste kanten weg te halen in de binnenkant van uw auto.

Heeft u advies of hulp nodig, vraag het aan één van onze medewerkers