|

OPENtot 18:00
OPENtot 18:00

Over Onze
Wasstraat

Wie Zijn wij?

De Wasstraat De Meern is uniek: het is een moderne en kwalitatieve wasstraat met bij elke auto een persoonlijke benadering. De wasstraat is volledig overdekt, voorzien van apparatuur van topniveau, met de beste shampoos en hoogwaardige programma’s die er voor zorgen dat elke auto weer glimmend de straat op kan.

Onze indoor wasstraat van 32 meter is goed, veilig en snel. Zo heeft de wasstraat een capaciteit van 70 auto’s per uur. De wasstraat is uitgerust met Soft-tech borstels en per auto wordt er 100 liter water gebruikt voor de bescherming van uw lak. Hierdoor is de wasstraat ook goed toegerust voor de bescherming van de soft top of linnen kap van cabrio’s. Bij De Wasstraat De Meern heeft u een ruime keuze uit verschillende wasprogramma’s en kunt u er ook voor kiezen om de auto zelf te wassen in een van onze outdoor wasboxen die 24/7 geopend zijn.

Van Vroeger Naar Nu

Op 2 december 2013 is het allemaal begonnen. Van een leegstaande loods naar een volledig ingerichte wasstraat. Door de tijd heen heeft De Wasstraat De Meern verschillende eigenaren gehad en inmiddels wordt de wasstraat gerund door Hans Buys en zijn team van gemotiveerde medewerkers. 

De Wasstraat De Meern is uitgegroeid tot een succesvolle wasstraat in Utrecht die bekend staat om hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aandacht.

even Voorstelen

Sinds oktober 2020 is Hans Buys het gezicht van De Wasstraat De Meern. Ons doel is om de wasstraat te runnen met de gastvrijheid van een horecalocatie, waar servicegerichtheid en persoonlijke benadering centraal staat. 

Samen met ons team zorgen wij er zeven dagen per week voor dat u persoonlijk, vriendelijk en netjes worden benaderd wanneer u uw auto komt wassen en proberen wij met zijn alle altijd dat stapje extra te zetten. Het hele plaatje moet kloppen, vanaf het moment dat u aan komt rijden tot het moment dat u weer de weg op gaat. 

Maar waar het om gaat is natuurlijk een schone auto! Wij behandelen alle auto’s eerst handmatig alvorens ze de wasstraat in gaan. Zo weten wij zeker dat uw auto er schoon uit komt.

 

Uiteindelijk draait het ons maar om 1 ding: onze bezoekers weer met een glimlach de wasstraat uit te laten rijden!

Stofzuigplein

Na het auto wassen kunt u gratis uw auto van binnen stofzuigen. op ons overdekte stofzuigernplein kunt u ook gratis uw banden oppompen en een luchtspuit gebruiken om het stof of viezigheid op de moeilijkste kanten weg te halen in de binnenkant van uw auto.

Heeft u advies of hulp nodig, vraag het aan één van onze medewerkers