|

OPENtot 18:00
OPENtot 18:00

Kerst Experience bij De Wasstraat De Meern

Vanaf deze week is De Wasstraat De Meern omgetoverd tot een heuse Winter Wonderland. Kan jij niet wachten totdat het kerst is? En luister jij al maanden naar alle kersthits? Dan is een bezoekje aan de wasstraat zeker de moeite waard. Rijd door de wasstraat van Wasstraat De Meern en bevindt je tussen de dennenbomen en lampjes in een winters paradijs. Een echte musthave om te zien!

Donatie per wasbeurt
Om rondom de feestdagen de medemens een hart onder de riem te steken, heeft Hans een mooie actie bedacht om de Kerst Experience kracht bij te zetten. Namelijk een donatie aan Voedselbank Leidsche Rijn bij elke wasbeurt. Van kerstmutsen tot kerstbomen en van kerstmuziek tot warme koffie terwijl je wacht, aan alles is gedacht in dit Winter Wonderland. Naast dat je auto weer blinkend schoon voor de deur komt te staan, doneert De Wasstraat De Meern per wasbeurt 1 euro aan de Voedselbak Leidsche Rijn.

Stofzuigplein

Na het auto wassen kunt u gratis uw auto van binnen stofzuigen. op ons overdekte stofzuigernplein kunt u ook gratis uw banden oppompen en een luchtspuit gebruiken om het stof of viezigheid op de moeilijkste kanten weg te halen in de binnenkant van uw auto.

Heeft u advies of hulp nodig, vraag het aan één van onze medewerkers