Wasstraat Medewerker (oproepkracht)

Gepubliceerd op 31 juli, 2019 om 14:46

Heb jij een passie voor mooie auto’s en ben je niet vies van hard werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je onderdeel van een klein, gezellig en jong team wat samen verantwoordelijk is voor de wasstraat van Muntstad. Je geeft adviezen aan klanten over de verschillende poets- en wasprogramma’s en maakt de auto’s van klanten volledig schoon. Hierbij zie je veel resultaat van je werk; de auto’s komen weer helemaal schoon uit de wasstraat! De Wasstraat is een professionele wasstraat in De Meern: de beleving van de klant staat altijd centraal en we streven naar een 100% tevredenheid. Als wasstraat medewerker ben je hierin een belangrijke schakel en draag je veel verantwoordelijkheid. Geen enkele dag is hetzelfde en als je gek bent op auto’s, zit je bij onze wasstraat helemaal goed!

Jouw profiel:

  •          Je hebt een enthousiaste en klantvriendelijke uitstraling en bent oplossingsgericht;
  •          Je hebt een proactieve houding;
  •          Je doet graag veel op een dag en houdt van doorwerken;
  •          Je woont in de regio Utrecht;
  •          Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  •          Je bent bereid om in wisseldiensten en in weekenden te werken, maar bent ook inzetbaar op doordeweekse dagen.

Werken bij Muntstad

Salaris
Werken bij Muntstad is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover. Naast een goed salaris ontvang je bijvoorbeeld ook vakantietoeslag, woon-en werkverkeerregelingen, en een goed pensioen.

Personeelsvereniging
Muntstad heeft een eigen personeelsvereniging, de PeeVee. De PeeVee organiseert met enige regelmaat leuke feestjes en sportieve activiteiten voor werknemers. Je hebt zelf de keuze om wel of niet lid te zijn.

En meer...
Bij Muntstad werk je in een moderne werkomgeving. Je krijgt korting op eigen producten. Natuurlijk ontbreekt heerlijke koffie ook niet! Bij Muntstad ontbreekt het je aan niets. Een zeer moderne werkomgeving en werkuitrusting, enthousiaste collega’s, dynamische werksfeer en diverse mogelijkheden om jezelf te ontplooien. En met 11 vestigingen in de regio Utrecht is er altijd wel één bij jou in de buurt! Muntstad vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Een mooi portfolio als je het de medewerkers vraagt.

Wil jij in deze moderne werkomgeving het gezellige en hardwerkende team versterken?

Mail of bel ons 030 - 29 69 000