Openingstijden

  • maandag: 08:00–18:00
  • dinsdag: 08:00–18:00
  • woensdag: 08:00–18:00
  • donderdag: 08:00–18:00
  • vrijdag: 08:00–18:00
  • zaterdag: 09:00–18:00
  • zondag: 10:00–17:00

De Wasstraat De Meern
Boteyken 215
3454 PD De Meern

Veel gestelde vragen

Kan mijn auto zonder risico door de wasstraat?
Let erop dat je zelf je antenne(s) en andere uitstekende voorwerpen inschuift, inklapt of verwijderd. Een pick-up truck of een hele grote auto, zoals een Dodge, Chevrolet of Mercedes G, is bij ons ook mogelijk met een speciaal programma.

Wat is de maximale breedte en doorrijhoogte van de wasstraten?
In alle wasstraten is de maximale hoogte 2.10 m en de maximale breedte 2.00 m. Bij twijfel over de geschiktheid van uw voertuig raden we je aan om ons personeel te raadplegen.

Is het mogelijk om een wasstraat-abonnement te nemen voor een bepaald type wassing?
Wij kennen geen wasstraat-abonnementen. Je kunt wel gebruik maken van de Wasstraat waspas. Hierbij zijn de mogelijkheden onbeperkt in type wassingen en het maximale bestedingsbedrag. Overigens is de waspas ook zakelijk inzetbaar.

Wat is de maximale breedte voor een autoband in de wasstraten?
Met een bandbreedte tot 30 cm ben je welkom in onze wasstraten. De ruimte voor een autoband is gemeten op 30 cm. Het advies is om bij bandenmaten net boven de 30 cm breed even langs de vestiging te rijden. Het personeels kan dan beslissen of de auto door de wasstraat kan.

Kan een bestickerd busje ook door de wasstraat of maakt dit schade aan de sticker?
In onze wasstraat wordt gewassen met textiel en/of foam. Dit geeft geen krasjes en het veroorzaakt geen schade aan de auto. Een goed bevestigde sticker of bestickering op de auto kan prima door de wasstraat. Als er al schade aan de sticker is, kunnen we niet garanderen dat het goed gaat.

Ik heb (boom)hars op mijn auto. Gaat dat er vanaf in de wasstraat?
Het ligt eraan hoelang de hars al op de auto zit en hoe diep het in de lak is ingewerkt. Als de hars er net op zit en er heeft nog geen zon op geschenen, dan zou het in de wasstraat eraf kunnen gaan. In sommige gevallen kan ook hardnekkige hars nog van uw auto gepolijst worden in het poetscentrum.

Kan ik met een imperiaal, fietsenrek of dakdragers door de wasstraat?
Je kunt niet met een imperiaal door onze wasstraat. Wel kun je je auto met imperiaal wassen in een van onze wasboxen.
Heb je op je auto een fietsenrek gemonteerd, dan kun je niet door onze wasstraat. Dit dien je eerst te verwijderen.
Heeft je auto dakdragers, dan kun je wel met de auto door de wasstraat, mits de dakdragers goed bevestigd zijn.

Met wat voor borstels wassen jullie de auto?
In onze wasstraten wordt gewassen met foam. Dit geeft geen krasjes.

Kan ik met een cabrio met softtop door de wasstraat?
In onze wasstraten kun je met een veilig gevoel je cabrio, ook met softtop, optimaal onderhouden. Met veilige hoge druk wordt het stoffen dak eerst schoon gespoten, zodat al het stof dat diep in de poriën zit, wordt verwijderd. Dat kan dan later geen afschuwelijke groene of bruine schijn veroorzaken. Wij gebruiken geen agressieve shampoos en waxen, maar biologische producten. Daarnaast gebruiken we geen nylonborstel, maar foam. De softtop zal hierdoor niet opgeruwd worden. Je kunt tevens gebruik maken van wasprogramma’s met wax of polish. Het cabrio-dak wordt dan als het ware geïmpregneerd met wax, waardoor het dak mooi waterafstotend wordt en dus sneller droogt na een regenbui.

Kan ik gratis mijn auto stofzuigen?
Na iedere wasbeurt kun je gratis gebruik maken van onze krachtige stofzuigers, zodat het interieur van je auto er ook weer representatief uitziet.