BOVAG Nationale autowasdag

Gepubliceerd op 2 juli, 2021 om 08:47

De Wasstraat De Meern poetst een week lang auto’s voor het goede doel

BOVAG poetsbedrijven poetsen tijdens de Nationale Autopoetsdag op 3 juli auto’s voor het goede doel: de Muziekids. Ook De Wasstraat De Meern doet mee en schenkt 10% van de omzet van een gepoetste auto aan Muziekids. Sla op de laatste week voordat het vakantieseizoen start twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én je doet iets goeds voor zieke kinderen. 

In een ziekenhuis is een kind vaak niet zichzelf. Het draait daar niet om wie zij als kind zijn, maar om wat hun  ziekte is. Ze zijn niet Jeroen of Saskia, maar zieke Jeroen en zieke Saskia. De Muziekids zetten zich in om Jeroen en Saskia in de muziekstudio even zichzelf te laten zijn en te vergeten dat ze ziek zijn. Ze kunnen in de studio zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. En bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. 

Kleurplaatactie
Voor alle kinderen die tijdens Nationale Autopoetsweek bij ons bedrijf langskomen ligt er een Muziekids kleurplaat klaar. Stuur deze voor 26 juli in en maak kans op een dag uit met het hele gezin. 

Laat jouw auto poetsen bij een professioneel BOVAG-poetsbedrijf. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkende auto! Kom langs bij De Wasstraat De Meern.  Want hoe meer auto’s er gepoetst worden hoe groter het te doneren bedrag. 


Terug naar nieuwsoverzicht