|

GESLOTEN
GESLOTEN

Stofzuigplein

Na het auto wassen kunt u gratis uw auto van binnen stofzuigen. op ons overdekte stofzuigernplein kunt u ook gratis uw banden oppompen en een luchtspuit gebruiken om het stof of viezigheid op de moeilijkste kanten weg te halen in de binnenkant van uw auto.

Heeft u advies of hulp nodig, vraag het aan één van onze medewerkers

Vip ruimte

Iedereen is welkom in onze vip ruimte. Hier kunt u gratis een lekkere kop koffie krijgen, de krant lezen of mee kijken hoe onze wasstraat toppers aan het werk zijn

Wasboxen

Wilt u zelf een keer zelf uw auto wassen? Bij onze wasstraat kunt u gebruik maken van éen van de vier wasboxen. Bij de wasboxen hebben wij verschillende programma's zoals:
1. Hogedruk 2. Spoelen 3. Borstel 4. wax 5. vlekvrij naspoelen

Naast de wasboxen hebben wij ook stofzuigers die u kunt gebruiken.

✅Max hoogte: 2,20 m

Dogwash

De plek waar ook de hond een lekkere wasbeurt kan krijgen. Het is altijd lekker om met je hond een goede wandelen te maken in de buitenlucht of het nou weer of geen weer is. Honden kunnen juist van een lekkere wandeling heerlijk genieten: Rollebollen door de modder,  rond rennen door het bos en zwemmen in water💧. Goed nieuws heeft de wasstraat😁 want je kan niet alleen de auto wassen bij ons maar ook gebruik maken van onze hondenwasstraat. Voor maar 5 euro kan je 10 minuten gebruik maken van de volgende programma’s in onze hondenwasstraat.

✅Shampoo
✅Lauw water
✅Conditioner
✅Vlooien & tekenshampoo
✅Droger voor honden

Mattenreiniger

Krijgt u uw matten ook nooit echt volledig schoon? Gebruik onze mattenreiniger om uw matten weer zoals nieuw te maken. U kunt voor €2 4 matten door de machine halen.

Autoproducten winkel

In onze winkel zijn er verschillende producten verkrijgbaar om uw auto zowel van binnen als buiten schoon te maken en te onderhouden. Wij willen u dan ook graag persoonlijk advies geven over de beste producten voor uw auto.

Vraag een van onze medewerkers en wij helpen u graag.